GERDA

Регистрирайте вашият
GERDA продукт online

Регистрирайте
вашият GERDA продукт online

Удължете гаранцията си с 1 година
и си гарантирайте поддръжка
дори без гаранционна карта!

Регистрирай Сега!

Регистрация на HS продукт на GERDA

Регистрирайте Вашия GERDA HS /High security/ продукт, за да удължите Вашата гаранция с една година и да гарантирате доживотна поддръжка за него, дори да загубите синята си гаранционна карта. Номерът на продукта може да намерите на двата кръгли холограмни стикера върху "Карта за кодиране и гаранция" и на самия продукт. Фирмата или номерът на дилъра, както и датата на покупката, се намират на гърба на кодово-гаранционната карта. Кодът на ключа, с който може да поръчате копие на ключ, без да посещавате сервиз, се намира при комплекта ключове на две самозалепващи ленти. Едната следва да залепите на указаното място върху синята карта, а другата препоръчваме да залепите до холограмния стикер на самия продукт. Линк за видео ръководство в Youtube.

ВАЖНО: Ако не намерите Вашия дилър в списъка с оторизираните дилъри, изберете "Неоторизиран дилър" - това няма да повлияе на гарацията на продукта, ако Вашата синя "Карта за кодиране и гаранция" е на български език.


Тайният въпрос и отговор Ви дават възможност да се индетифицирате пред нашите оператори, в случай, че се възползвате от услугата за удължена гаранция. За изработка на ключ без картата за кодиране е наложително да попълните много внимателно кода на ключа!


Ако попълните това поле, ще имате възможност да поръчате ключ чрез SMS от регистрирания GSM. Получаването на ключа става срещу личната карта, носеща трите имена от регистрацията. По код ключа може да се произведе единствено от GERDA Sp z o.o. или пряко представляващ за съответната страна /за България е АККОН СД/.
Ако полето не е попълнено, услугата изработка по код е невъзможна и трябва да представите минимум 2 ключа в оторизираните сервизи със синята карта или имащите достъп до базата данни на регистрираните гаранции.Препоръчваме използването на оторизираните  сервизни центрове за  извършване на монтажите на  „HIGH SECURITY" продукти GERDA. С издаването на ГАРАНЦИОННА КАРТА за монтажа отговорността за монтажа се поема първо от Фирмата, а след това и персонално от монтажника. Моля попълнете приложената анкета за качеството на услугите и центровете, която ще имате на разположение след регистрацията на продукта.

От Вас зависи изграждането на рейтинга на сервизите и непрекъснатото подобряване на качеството за съответната цена чрез свободната конкуренция.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

vpn_key
Регистрация

Регистрирайте вашият GERDA продукт online и удължете гаранцията си с 1 година

help
Въпроси

Намерете отговор на всички често задавани въпроси за продуктите на GERDA

build
Сервизи

Намерете най-добрият сервизен център във вашият град или квартал