Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online


Регистрацията на закупената "GERDA TYTAN" в сайта ще носи нови ползи за собственика - ваучерите LVGT и EVGT

публикувана: 08-12-2017

НОВО! Ваучер система при покупка и регистрация на GERDA TYTAN - LVGT и EVGT

Уважаеми клиенти (настоящи и бъдещи), имаме удоволствието да Ви информираме, че съвместно с GERDA за тази Коледа ние стартираме ваучерна система "Loyal Voucher GERDA TYTAN (LVGT)". Тази система ще преобърне представата за лоялност - не на клиента към нас, а нашата лоялност към клиента. Всеки клиент, веднъж закупил този доказал се през годините продукт, ще може да закупи следващ на значително по-ниска цена или просто да предостави безвъзмездно,  или не, тази възможност на близки, колеги или всеки друг по своя преценка. Единственото условие, за да получи ваучер, е регистрирацията на бравата GT в www.gerda.bg. Обичайната стойност на ваучерите ще е 40 лв. (при регистрация на продукти с монтаж) и 20 лв. (при регистрация на продукт без монтаж). За тази Коледа - от 15.12.2017  г. до 30.01.2018 г. - ваучерите ще имат двойна стойност - 80/40 лв. Ваучерът ще представлява само код, който, след регистрацията на Вашата брава,  Вие ще получавате като SMS и/или имейл. Когато някой представи този код при закупуване на брава GERDA TYTAN, след кратка процедура по валидиране ваучерът се осребрява.

Кампанията ще стартира пилотно от 13.12.2017 г. с осребряване на ваучерите от нас за промоционален период до 31.01.2018 г., като след този период ще прехвърлим тази отговорност на нашите оторизирани центрове за продажба и сервиз. В този период ние ще поканим индивидуално и предоставим приоритетно такива ваучери безплатно на всички, регистрирали своя продукт за 2009 г. и 2010 г. Но всички клиенти с регистрации ще могат да заявяват своите безплатни ваучери в контактната форма.

Замяна на брава GT при загубен или откраднат ключ на 50% от стойността ще става от оторизирания център,  доставил/монтирала бравата, с ваучер EVGT за замяна. Замяната на нерегистрирани брави ще става свободно в оторизираните центрове на цени с 25% отстъпка от цената на нова. Тази услуга стартира от 01.02.2018 г.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

vpn_key
Регистрация

Регистрирайте вашият GERDA продукт online и удължете гаранцията си с 1 година

assignment_turned_in
Онлайн Поръчки

Поръчай своята продукт на GERDA TYTAN или заяви някоя от нашите услуги

help
Въпроси

Намерете отговор на всички често задавани въпроси за продуктите на GERDA

build
Сервизи

Намерете най-добрият сервизен център във вашият град или квартал