Онлайн Поръчки
на GERDA TytanРегистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA TytanРегистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA TytanРегистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online


Регистрация на HS продукт на GERDA

Регистрирайте Вашия GERDA HS /High security/ продукт, за да удължите Вашата гаранция с една година и да гарантирате доживотна поддръжка за него, дори да загубите синята си гаранционна карта. Номерът на продукта може да намерите на двата кръгли холограмни стикера върху "Карта за кодиране и гаранция" и на самия продукт. Фирмата или номерът на дилъра, както и датата на покупката, се намират на гърба на кодово-гаранционната карта. Кодът на ключа, с който може да поръчате копие на ключ, без да посещавате сервиз, се намира при комплекта ключове на две самозалепващи ленти. Едната следва да залепите на указаното място върху синята карта, а другата препоръчваме да залепите до холограмния стикер на самия продукт. Линк за видео ръководство в Youtube.

ВАЖНО: Ако не намерите Вашия дилър в списъка с оторизираните дилъри, изберете "Неоторизиран дилър" - това няма да повлияе на гарацията на продукта, ако Вашата синя "Карта за кодиране и гаранция" е на български език.


Тайният въпрос и отговор Ви дават възможност да се индетифицирате пред нашите оператори в случай, че се възползвате от услугата за удължена гаранция. За изработка на ключ без картата за кодиране е наложително да попълните много внимателно кода на ключа!

Ако попълните това поле, ще имате възможност да поръчате ключ чрез SMS от регистрирания GSM. Получаването на ключа става срещу личната карта, носеща трите имена от регистрацията. По код ключът може да се произведе единствено от GERDA Sp z o.o. или от пряко представляващ Производителя за съответната страна /за България е АККОН СД/.
Ако полето не е попълнено, услугата изработка по код е невъзможна и трябва да представите минимум 2 ключа в оторизираните сервизи със синята карта или имащите достъп до базата данни на регистрираните гаранции.


Препоръчваме използването на оторизираните  сервизни центрове за  извършване на монтажите на  „HIGH SECURITY" продукти GERDA. С издаването на ГАРАНЦИОННА КАРТА за монтажа отговорността за монтажа се поема първо от Фирмата, а след това и персонално от монтажника. Моля попълнете приложената анкета за качеството на услугите и центровете, която ще имате на разположение след регистрацията на продукта.

От Вас зависи изграждането на рейтинга на сервизите и непрекъснатото подобряване на качеството за съответната цена чрез свободната конкуренция.
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

vpn_key
Регистрация

Регистрирайте вашият GERDA продукт online и удължете гаранцията си с 1 година

assignment_turned_in
Онлайн Поръчки

Поръчай своята продукт на GERDA TYTAN или заяви някоя от нашите услуги

help
Въпроси

Намерете отговор на всички често задавани въпроси за продуктите на GERDA

build
Сервизи

Намерете най-добрият сервизен център във вашият град или квартал