Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online


GERDA TYTAN - Централизиран гаранционен онлайн сервиз сега!

публикувана: 17-04-2018

 

НОВО!!!  Съкращаваме 10 пъти  срокове за отстраняване на гаранционни проблеми за продукти с регистрация в платформата.
Практиката ни до сега показа , че стандартната гаранция на производителя ( за фабрични дефекти)  е изключително неудобна за този тип продукти. Клиента трябва да представи продукта  при дилъра ( тоест трябва демонтира бравата) , дилъра я изпраща на вносителя за експертиза и гаранционен ремонт. В 30 дневен срок ( както е по закон)   трябва я получи ремонтирана или заменена с нова брава. Ние като вносители винаги  сме разбирали  недоволството на клиентите в тези макар и редки случай, но гаранционното покритие на производителя на GERDA Tytan , не се различава от това на всеки друг продукт - например печка или хладилник. Ето защо имахме за цел организираме гаранционна услуга съобразена със спецификата на продукта. Само за 2 минути в  новата платформа  www.gerda.bg , клиентите ще генерират онлайн поръчка за  Гаранционен ремонт на адрес или замяна на момента, и проблема ще бъде решен до 3 дни. 
С натискане бутон "Поръчай сега " , избирате " Само допълнителна услуга",   слагате отметка на първата - " Гаранционен ремонт на адрес или замяна на момента"  и избирате сервизен център " Гаранционен център за регистрирани GERDA продукти". Центърът организира  посещението на адрес и с вас ще се свърже техник за уточняване на дата , час и адрес, максимално съобразени с вашето желание от поръчката. Цената на поръчката е 20 лв  и покрива само транспортните разходи на техника. Тази сума не се дължи ако проблема е свързан с монтажа ( в случаите, че имате гаранция и за монтажа). Ако проблема не може да бъде отстранен , бравата ще бъде заменена безплатно . В случай,  че възникналата повреда не може да се квалифицира като гаранционна - моля да се запознаете с гаранционните ни условия- вие ще заплатите услугата профилактика. 

НОВО!!!  Съкращаваме 10 пъти срокове за отстраняване на гаранционни проблеми за продукти с регистрация в платформата.

Практиката ни до сега показа, че стандартната гаранция на производителя (при фабрични дефекти)  е изключително неудобна за този тип продукти. Клиентът трябва да представи продукта при дилъра (тоест, трябва да демонтира бравата), дилърът я изпраща на вносителя за експертиза и гаранционен ремонт. В 30-дневен срок (както е по закон)  трябва я получи ремонтирана или заменена с нова брава. Ние като вносители винаги сме разбирали недоволството на клиентите в тези, макар и редки, случаи, но гаранционното покритие на производителя на GERDA Tytan не се различава от това на всеки друг продукт - например печка или хладилник. Ето защо имахме за цел организираме гаранционна услуга, съобразена със спецификата на продукта. Само за 2 минути в новата платформа www.gerda.bg клиентите ще генерират онлайн поръчка за Гаранционен ремонт на адрес или замяна на момента и проблемът ще бъде решен до 3 дни. 

С натискане бутон "Поръчай сега" избирате "Само допълнителна услуга",  слагате отметка на първата - "Гаранционен ремонт на адрес или замяна на момента" и избирате сервизен център "Гаранционен център за регистрирани GERDA продукти". Центърът организира посещението на адрес и с Вас ще се свърже техник за уточняване на дата, час и адрес, максимално съобразени с Вашето желание от поръчката. Цената на поръчката е 20 лв.  и покрива само транспортните разходи на техника. Тази сума не се дължи, ако проблемът е свързан с монтажа (в случаите, когато имате гаранция и за монтажа). Ако проблемът не може да бъде отстранен, бравата ще бъде заменена безплатно. В случай,  че възникналата повреда не може да се квалифицира като гаранционна - моля да се запознаете с гаранционните ни условия - Вие ще заплатите услугата "профилактика".

За да се възползвате от услугата, регистрирайте Вашата GERDA TYTAN тук!

 

 

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

vpn_key
Регистрация

Регистрирайте вашият GERDA продукт online и удължете гаранцията си с 1 година

assignment_turned_in
Онлайн Поръчки

Поръчай своята продукт на GERDA TYTAN или заяви някоя от нашите услуги

help
Въпроси

Намерете отговор на всички често задавани въпроси за продуктите на GERDA

build
Сервизи

Намерете най-добрият сервизен център във вашият град или квартал