Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online

Онлайн Поръчки
на GERDA Tytan



Регистрирайте вашия
GERDA продукт online

Регистрирайте
GERDA online


Некачествен монтаж на GERDA TYTAN - обезсмисля вашето вложение

публикувана: 15-11-2017

Уважеми клиенти, за вашата сигурност сме длъжни да ви информираме, че при нас се получиха два сигнала за лошо изпълнени монтажи на GERDA TYTAN - монтаж на метални врати с рапидни винтове и дори винтове за дърво - това е некачествено и недопустимо закрепване, което може да компроментира сигурността, която очаквате от продукта. От направените проверки установихме следното: в двата случая монтажите са извършени от неоторизирани монтажници, като в единия е показан персонален сертификат без дори доверчивият клиент да забележи, че срокът на валидност е изтекъл. Ние подновяваме всички сертификати на всеки две години, именно с цел превенция за качествен монтаж. 

Макар да сте свободни монтажът да го извършите вие или ваш близък, следвайки инструкциите за дървена врата, то при метална или блиндрирана врата еднозначна инструкция не може да се даде поради огромното конструктивно разнообразие на тези врати. Ето защо използването на оторизиран център за монтаж е почти задължително, за да не хвърлите една значителна сума на вятъра. Това за нас  е много важно - при един обир с монтирана GERDA TYTAN всеки ще търси вината в Продукта, а не в себе си. 

С нарастване броя на монтираните системи, рискът да се компрометира марката нараства - ето защо ние ще предприемем мерки за по-голям контрол на монтажите и се надяваме на подкрепа от вас - нашите клиенти. Мерките ще обявим в последващи публикации.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

vpn_key
Регистрация

Регистрирайте вашият GERDA продукт online и удължете гаранцията си с 1 година

assignment_turned_in
Онлайн Поръчки

Поръчай своята продукт на GERDA TYTAN или заяви някоя от нашите услуги

help
Въпроси

Намерете отговор на всички често задавани въпроси за продуктите на GERDA

build
Сервизи

Намерете най-добрият сервизен център във вашият град или квартал